Vinils de senyalització
per escoles
Vinil adhesiu amb laminat i de fàcil col·locació. Ideals per escoles, llars d'infants, instituts i centres educatius. Idonis per per senyalitzar als nostres alumnes les normatives de seguretat recomanades per el centre.CentreEducatiu01

Línia informativa

Línies per informar i recordar les normatives sanitaries que cal aplicar al centredel centre.


CentreEducatiu02

Punts d'informació

Vinils de punt informatiu per informar i recordar als alumnes el que s'ha de fer per mantenir la seguretat i la convivència de tots.


CentreEducatiu03

Personalitzats

Si ho necesites, podem personalitzar els vinils per tal que s'adaptin a les teves necessitats. Un text diferent ? Icones propies ? Unes altres dimensions ? El logotip del centre incorporat el el disseny ? etc ... No hi ha limitacions.Adhesius disponibles en dos variants. Però si necessites algun tipo de producte/disseny especial, no dubtis a contactar amb nosaltres. Tenim les solucions a les teves necessitats.

· Vinil d'alta adherència i laminat

És un amb adhesiu d'adherència extra per una millor resistència a les trepitjades. A més a més, inclou un laminat de protecció per protegir la impressió.
En contrapartida, pot deixar algunes restes d'adhesiu que es poden eliminar amb una mica d'alcohol. Per això mateix no es aconsellat per a superfícies delicades, com el parquet.
És el recomanat per la majoria d'aplicacions

· Vinil removible

És un vinil exprés per a terres amb un adhesiu que permet treure's amb facilitat quan ja no es necessari. És l'opció indicada per aquelles retolacions temporals o bé en superfícies delicades, com el parquet.
En contrapartida, no porta laminat de protecció i la seva impressió es desgasta amb més facilitat.

Per a qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres.

Per a qualsevol consulta, no dubti en contactar amb nosaltres.

 
senyaletica_covid_m

Senyalètica especial COVID-19

Plaques de senyalització per recordar als nostres clients que cal prevenir el contacte innecessari dels productes exposats

+ Informació

mampares_m

Mampares de seguretat

Mampares de protecció en metacrilat per a establiments i mostradors en els que el contacte directe amb el públic es inevitable.

+ Informació
 

 
senyaletica_m

Senyalètica de normatives

Tota mena de plaques retolades i fetes a mida per adaptar-se perfectament a les teves necessitats.

+ Informació