Avís legalPropietat intel·lectual

El lloc web www.manuplas.net i els seus continguts (text, imatges, so, animacions, vídeo i la resta dels continguts d'aquesta web) són propietat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL. Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual registrats per RÈTOLS MANUPLÀS, SL i queda prohibida qualsevol reproducció, distribució, comunicació pública i transformació o una altra forma d'explotació sense l'autorització expressa de RÈTOLS MANUPLÀS, SL.

Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà dels continguts d'aquest lloc web sense el consentiment previ i exprés de RÈTOLS MANUPLÀS, SL.

RÈTOLS MANUPLÀS, SL es reserva expressament el dret de canviar, modificar, complementar o suprimir, parcial o totalment, continguts d'aquest lloc web sense avís previ, així com de procedir a la suspensió de la publicació de forma transitòria o definitiva.

Informació addicional

Per a la seva comoditat, aquest lloc conté enllaços d'hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Us recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap s'intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. RÈTOLS MANUPLÀS, SL no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l'existència de cap tipus d'associació entre RÈTOLS MANUPLÀS, SL i els seus titulars. Excepte autorització expressa de RÈTOLS MANUPLÀS, SL, es prohibeix l'establiment de vincles des de llocs web aliens a la web de RETOLS MANUPLÀS, SL.

De conformitat amb l'article 12 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

Política de privacitat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant "LOPD"), l'informem de l'existència d'un fitxer automatitzat sota responsabilitat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL (NIF B-58507831). I degudament legalitzat tal com disposa la LOPD per a l'emmagatzematge de les dades de caràcter personal proporcionades en aquesta pàgina web.

Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament de les seves dades personals tal com estipula la LOPD, dirigint-se per correu o per fax a:

RÈTOLS MANUPLÀS, SL (NIF B-58.507.831)
Carrer Francesc Santcliment, 63; Pol. Ind. Mas d'en Prat
08500 – VIC (Barcelona)
Telèfon 93.885.32.00

Correu elèctrònic  info@manuplas.net

Per a la seva comoditat, també podrà exercir els drets descrits amb anterioritat dirigint-se a l'adreça electrònica esmentada i comunicant com desitja que siguin tractades les seves dades.

Les dades de caràcter personal facilitades per vostè en comunicar-se amb nosaltres s'emmagatzemaran a l'arxiu automatitzat abans esmentat sota la responsabilitat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL amb la finalitat de poder prestar els serveis comercials, consultes i altres gestions comercials que es poden realitzar a la nostra web.

L'informem que s'han adoptat totes les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això atès que estableix la Secció 9 de la LOPD i el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Amb l'objectiu de rebre els màxims serveis possibles, l'usuari autoritza expressament que RÈTOLS MANUPLÀS, SL a pugui remetre-li la informació dels seus serveis o productes, així com cedir les seves dades de caràcter personal a terceres persones o empreses que col.laborin amb RÈTOLS MANUPLÀS, SL a la prestació d'aquests serveis, observant sempre el secret professional.

Propietat intel·lectual

 

El lloc web www.manuplas.net i els seus continguts (text, imatges, so, animacions, vídeo i la resta dels continguts d’aquesta web) són propietat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL. Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual registrats per RÈTOLS MANUPLÀS, SL i queda prohibida qualsevol reproducció, distribució, comunicació pública i transformació o una altra forma d’explotació sense l’autorització expressa de RÈTOLS MANUPLÀS, SL.

Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà dels continguts d’aquest lloc web sense el consentiment previ i exprés de RÈTOLS MANUPLÀS, SL.

RÈTOLS MANUPLÀS, SL es reserva expressament el dret de canviar, modificar, complementar o suprimir, parcial o totalment, continguts d’aquest lloc web sense avís previ, així com de procedir a la suspensió de la publicació de forma transitòria o definitiva.

 

Informació addicional

 

Per a la seva comoditat, aquest lloc conté enllaços d’hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Us recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap s’intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. RÈTOLS MANUPLÀS, SL no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l’existència de cap tipus d’associació entre RÈTOLS MANUPLÀS, SL i els seus titulars. Excepte autorització expressa de RÈTOLS MANUPLÀS, SL, es prohibeix l’establiment de vincles des de llocs web aliens a la web de RETOLS MANUPLÀS, SL.

De conformitat amb l’article 12 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

 

Política de privacitat

 

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant “LOPD”), l’informem de l’existència d’un fitxer automatitzat sota responsabilitat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL (NIF B-58507831). I degudament legalitzat tal com disposa la LOPD per a l’emmagatzematge de les dades de caràcter personal proporcionades en aquesta pàgina web.

Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició al tractament de les seves dades personals tal com estipula la LOPD, dirigint-se per correu o per fax a:

RÈTOLS MANUPLÀS, SL (NIF B-58.507.831)
Carrer Francesc Santcliment, 63; Pol. Ind. Mas d’en Prat
08500 – VIC (Barcelona)
Telèfon 93.885.32.00

Correu elèctrònic  info@manuplas.net

Per a la seva comoditat, també podrà exercir els drets descrits amb anterioritat dirigint-se a l’adreça electrònica esmentada i comunicant com desitja que siguin tractades les seves dades.

Les dades de caràcter personal facilitades per vostè en comunicar-se amb nosaltres s’emmagatzemaran a l’arxiu automatitzat abans esmentat sota la responsabilitat de RÈTOLS MANUPLÀS, SL amb la finalitat de poder prestar els serveis comercials, consultes i altres gestions comercials que es poden realitzar a la nostra web.

L’informem que s’han adoptat totes les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això atès que estableix la Secció 9 de la LOPD i el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Amb l’objectiu de rebre els màxims serveis possibles, l’usuari autoritza expressament que RÈTOLS MANUPLÀS, SL a pugui remetre-li la informació dels seus serveis o productes, així com cedir les seves dades de caràcter personal a terceres persones o empreses que col.laborin amb RÈTOLS MANUPLÀS, SL a la prestació d’aquests serveis, observant sempre el secret professional.