Els nostres treballs d’impressió digital a Vic


La capacitat de precisió que oferim en Rètols Manuplàs a l'hora de fem treballs d'impressió digital a Vic ens ha convertit en l'empresa de referència en el sector. La nostra qualitat en els acabats és possible gràcies a la important inversió que fem per a disposar dels equips més sofisticats i innovadors en les àmplies instal·lacions amb les quals comptem i en les quals realitzem duem a terme les sol·licituds que ens fan els nostres clients.

Comptem amb mitjans específics per a la impressió i cort de tota mena de vinils a Vic per a particulars i empreses que busquen en aquest element una manera de personalitzar parets de diferents materials, retolar vehicles, mobles, etcètera. A més de fer el disseny sol·licitat, comptem amb personal expert en la seva col·locació, de tal forma que ens assegurem que l'acabat sigui impecable i durador.

Els dissenys amb els quals treballem en vinil poden ser textos o de dibuixos a color o en blanc i negre, així com de solucions en llis que deixen passar la llum, però aporten intimitat al no deixar veure a través d'elles, ideals per a cristalls i mampares de finestres, aparadors o divisions de zones en oficines.

Si vols veure més, pots consultar la nostra galeria:

 
 

Tenim els mitjans per a fer qualsevol treball d’impressió digital a Vic en multitud de suports 
 

Com a experts en l'ús de sistemes digitals d'impressió a Vic, en la nostra organització treballem sobre molt diferents materials i grandàries, per la qual cosa ens pots sol·licitar des de cartes, sobres o qualsevol material de papereria que necessiti; fins a fullets, lones, posters, tanques publicitàries, etcètera. Aconseguim uns colors intensos i una excel·lent nitidesa tant en textos com en imatges.
Així mateix, en Rètols Manuplàs trobaràs una empresa solvent a l'hora de fabricar rètols a Vic per a interiors i exteriors amb o sense llum.

També pot contactar amb nosaltres per:

 
 

També pot contactar amb nosaltres per:


Formulari de contacte

 


  (*) Camps obligatoris


  Subscriu-me al butlletí de noticies i ofertes.

   

  Formulari de contacte   (*) Camps obligatoris


   Subscriu-me al butlletí de noticies i ofertes.