Skip to main content

RETOLACIÓ DE VEHICLES A VIC

Aprofita la teva flota per fer publicitat amb el nostre servei de retolació de vehicles a Vic

Sens dubte la retolació de vehicles a Vic que duem a terme en Rètols Manuplàs és una de les millors maneres d’aprofitar la inversió realitzada en els turismes, furgonetes o camions que té amb la finalitat de dotar de mobilitat al seu personal, per a utilitzar-los també com a suport publicitari, ja que en incorporar elements com el nom, direcció, contacte i altres dades aconsegueixes nombrosos impactes mentre aquests estan en circulació o aparcats en la via pública.

La possibilitat d’imprimir tot tipus de vinils a Vic ens permet adaptar-nos als requeriments de cada client amb gran precisió. Per a garantir la seva durabilitat ens encarreguem de la seva col·locació i utilitzem exclusivament els materials de millor qualitat, que es mantenen intactes per molt de temps. En cas de voler actualitzar la seva imatge, també ens encarreguem de la retirada de l’antiga retolació per a posar la nova.

Si vols veure més, pots consultar la nostra galeria:

Retolació de vehicles

Oferim solucions integrals en retolació de vehicles a Vic

En la nostra organització comptem amb personal expert tant en el disseny de propostes adaptades a cada tipus de vehicle com en la seva col·locació. Això ens permet oferir solucions integrals en retolar qualsevol vehicle a Vic. Podem crear dissenys integrals que ho cobreixin de manera total, excepte la lluna davantera i la del pilot i el copilot, o parcials per a col·locar en una o diverses parts del vehicle.

Així mateix, en Rètols Manuplàs comptem amb unes àmplies instal·lacions dotades dels sistemes d’impressió digital a Vic més moderns i precisos per a fer treballs de petit i gran format amb acabats espectaculars, ja que aconseguim uns colors intensos i una gran nitidesa en imatges i textos, facilitant així la seva lectura i reforçant la imatge de l’empresa.

També pot contactar amb nosaltres per:

Formulari de contacte

    Whatsapp us!