Skip to main content

VINILS A VIC

Realitzem tot tipus de vinils a Vic

Gràcies als mitjans tècnics i humans amb els quals comptem en Rètols Manuplàs, realitzem vinils a Vic de molt diferents tipus, ja sigui per la seva forma, grandària, contingut, color, etcètera. El nostre treball es caracteritza per garantir una excel·lent relació qualitat preu i una total adaptació a les necessitats i requeriments que ens trasllada el client, ja que la seva satisfacció en la nostra meta.

A més de vinils per a parets, cristalls i mobles, en la nostra empresa també estem especialitzats en la retolació de vehicles a Vic, amb dissenys que segur criden l’atenció i compleixen els teus objectius d’optimització de la flota amb la qual dotes de mobilitat als teus treballadors. Fem dissenys integrals i parcials per a turismes, furgonetes i camions de totes les grandàries, sigui com sigui la seva marca i model amb solucions totalment a mesura.

Si vols veure més, pots consultar la nostra galeria:

Vinils

A més de fer vinils a Vic, també ens encarreguem de la seva col·locació perquè el resultat sigui impecable

Som conscients que per molt bé que imprimim un vinil a Vic és necessari que la seva col·locació es realitzi correctament perquè l’acabat sigui perfecte, per això comptem amb professionals experts que duen a terme aquesta tasca de manera precisa i ràpida perquè a més de que gaudis d’un resultat impecable, també ens assegurem que tinguin la màxima durada possible.

Una altra de les àrees en les quals treballem com a empresa familiar especialitzada en les manualitats plàstiques és la de rètols a Vic. Oferim un ampli catàleg de models capaços d’adaptar-se als gustos, necessitats i espai disponible que té el client, al qual l’assessorem en tot moment perquè prengui la decisió més adequada en funció dels seus objectius.

També pot contactar amb nosaltres per:

Formulari de contacte

    Whatsapp us!