Skip to main content

MAMPARES PER HOSTELERIA A VIC

Prepara el teu establiment per la nova normalitat de Covid-19

Son temps convulsos i l’hostaleria s’ha de reinventar per poder-se adaptar a uns difícils temps de pandèmia. Per això es imprescindible equipar el teu local amb mampares anti-contagi i a Rètols Manuplàs us les podem oferir fetes a mida de les teves necessitats. Disposem d’una àmplia gama de sistemes de prevenció i separació per mantenir els teus comensals ben protegits. Mampares de sobretaula i les noves mampares de peu son la solució que necessites per poder servir amb total seguretat.

També possibilitat d’imprimir tot tipus de vinils a Vic ens permet adaptar-nos als requeriments de cada client amb gran precisió. Per a garantir la seva durabilitat ens encarreguem de la seva col·locació i utilitzem exclusivament els materials de millor qualitat, que es mantenen intactes per molt de temps. En cas de voler actualitzar la seva imatge, també ens encarreguem de la retirada de l’antiga retolació per a posar la nova.

Si vols veure més, pots consultar la secció de mampares:

Mampares de peu

Oferim les solucions que necessites per el teu establiment, bar, cafeteria, restaurant, ...

Disposem de diferents solucions en mampares anti-contagi a Vic, desde mampares pensades per una utilitat temporal com mampares dissenyades per una llarga durada sense descuidar el bon gust. La situació actual requereix de noves mesures de protecció covid que nosaltres et podem oferir. Tota mena de mampares i senyalètica necessàries per el teu negoci.

També pot contactar amb nosaltres per:

Formulari de contacte

    Whatsapp us!